Tinem pas cu timpurile si ne impartasim gandurile si experientele pe blog...

Cu drag,

Georgiana

luni, mai 16, 2011

Sustin produsele romanesti-cum am ajuns sa pretuiesc Gerovital

Despre Gerovital citisem mult, vazusem produsele in raft la Mega Image acum ceva ani, locul il frecventam, dar produsele le ocoleam.
Prima data cand am ajuns in Tokyo, stateam in Ebisu, zona centrala si intr-o zi am gasit in cutia postala un pliant publicitar care mi-a atras atentia, era cu Gerovital la un pret exorbitant, o crema si un demachiant era in jur de 15.000 yeni, adica cam 150 $. Pliantul fiind in japoneza am crezut ca e o neintelegere asa ca a doua zi m-am imbracat si cu pliantul in mana am mers la adresa respectiva, era in drumul meu spre statia de tren, am intrat intr-o incapere foarte frumos aranjata cu 2 rafturi, pe unul era o crema frantuzeasca de care nu-mi mai amintesc si pe celalat statea la loc de cinste Gerovitalul, gama Plant, pretul afisat era cel din pliant.
Cum se vinde crema care la noi face in jur de 600 yeni, 6 $ la pachet cu un demachiant si contur de ochi la pretul ala urias, simplu, Gerovital este foarte cunoscut in Japonia, este un Brand, o gama medie spre lux.
Magazinul era mai mult un showroom, pe unul din pereti curgea apa intr-o cascaduta artificiala, in mijlocul camerei tronau niste fotolii uriase si comode cu o masa in mijloc. Produse erau doar cele expuse, cu titlu de prezentare, doamna care vindea, evident o specialista te aseza pe fotoliu, vorbea cu tine despre ten, probleme, te servea cu un ceai, o consultatie in adevaratul sens al cuvantului, mi s-a parut incredibil ce pot altii sa faca cu produsele romanesti,m-am intors in tara si de atunci am cel putin un produs Gerovital pe care-l folosesc zilnic.
Cumnata mea, Naoko, prima data cand a venit in Romania avea in valiza cand a plecat cel putin 60 de creme, lotiuni, gel contur de ochi pentru ea si suveniruri pentru prietenele ei, la Metro dupa ce am plecat cu cosul plin au trebuit sa refaca stocurile si la aeroport daca o controlau ar fi bagat-o la contrabanda cu Gerovital:)), foloseste in mod regulat lotiunea tonica Aslavital, masca de par Aslavital, Serumul antirid Aslavital si crema de fata, ii trimit constant pachete in Hong Kong si mamei si surorii ei in Japonia si la posta am vazut de fiecare data pe cineva care trimitea Gerovital in alte tari, asadar avem niste produse foarte bune pe care nu le apreciem indeajuns.
Gama noua Bio a Gerovital arata ca ei cauta sa se alinieze cu trendul pe care il dicteaza piata, folosesc ca si crema de zi crema Gerovital Plant Bio Antiimperfectuni, se absoarbe minunat, este foarte buna pentru pielea mea.

2 comentarii:

Carmen Cune spunea...

Interesant este ca trebuie sa vedem in strainatate ceea ce ar trebui sa stim din tara.

Anonim spunea...

Ieri am cumparat si eu o crema cu protectie UV de la TIS la 4,9 lei si mi s-a parut ridicol de ieftina in comparatie cu cremele de pe alte meleaguri care ajung la 60-70 lei. Am folosit-o si ca baza pentru FDT. love it!