Tinem pas cu timpurile si ne impartasim gandurile si experientele pe blog...

Cu drag,

Georgiana

sâmbătă, mai 21, 2011

Sustin produsele romanesti-CONCURS cu premii 100% naturale


Continui articolele mele din campania "SUSTIN PRODUSELE ROMANESTI" cu povestea unei doamne care este pasionata de lucrul manual si anume de sapunuri si cosmetice facute in casa cu grija si cu dragoste, 100% naturale.
Fiind o indragostita de handmade, sau mai bine zis de lucru manual, eu fiind total lipsa de simt artistic, dar fiind inzestrata cu alte calitati, mi-am propus sa scot in evidenta oamenii care muncesc pentru a-si pune in aplicare ideile, care din umbra casei lor produc lucruri minunate,lucruri care ne amintesc ca inainte de agricultura intensiva, corporatism, globalizare si bursa, au fost lucrurile simple, naturale, facute cu dragoste, unice, organice.
Pentru fiecare actiune pe care o facem depunem un efort considerabil si canalizam energii despre care nu suntem intotdeauna constienti, asa este si atunci cand produci sapunuri manual la scara mica si atunci cand produci la nivel mondial, doar ca vorbim de alte sume de bani, de alta cantitate de energie, de mai putini oameni implicati. Garantia pe care o ai la produsul la scara mica este ca energia este intotdeauna pozitiva si ingredientele alese cu cea mai mare grija.
M-am inscris ieri pe site-ul toateblogurile.ro si astazi de dimineata am vorbit cu Violeta Marinescu care mi-a vazut blogul si campania mea de sustinere si mi-a propus sa colaboram, asa s-a nascut acest concurs.

Pe Violeta o puteti gasi pe blogul http://sapunzain.wordpress.com sau pe http://oniricbijoux.wordpress.com deoarece in afara de sapunuri face si bijuterii, ii place sa mestereasca asa cum au descoperit si cei le la Adevarul si au scris articolul urmator http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Ploiesti-Portret-_Violeta_Marinescu_fabrica_sapunuri_naturale_hand-made_0_440956189.html.
Pasiunea Violetei merge pana acolo incat si-a certificat 3 dintre produse la laboratoarele GENMAR.

Va propunem impreuna sa descoperiti sapunurile facute manual cu ingrediente 100% naturale, participand la concursul SUSTIN PRODUSELE ROMANESTI.
Va rugam sa trimiteti un mail pe adresa zainbeauty1@gmail.com cu titlul CONCURS SUSTIN PRODUSELE ROMANESTI in care sa treceti:
Numele complet, adresa, numarul de telefon si adresa de mail(pentru trimiterea premiului)
Motivul pentru care doriti sa folositi produse de igiena 100% naturale?
Care este aroma naturala preferata la un sapun? (lavanda, trandfir, menta, cafea, ceai verde etc.)

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si numele lor vor fi publicate pe site alaturi de parerea lor despre produsele castigate. Concursul dureaza patru saptamani incepand cu saptamana 23.05-29.05,30.05-05.06, 06.06-12.06, 13.06-19.06.2011 si avand cate un castigator saptamanal, premiul va fi trimis prin posta doar pe teritoriul Romaniei.

Va astept sa participati si va doresc mult succes!!

3 comentarii:

Carmen Cune spunea...

LA MULTI ANI !!!
Sa fii fericita si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca.
Sa petreci frumos.
Te pup,
Carmen

Dana spunea...

Gata Giorgi, m-am inscris la concurs! :) te pup si inca o data La multi ani!

Anonim spunea...

Eu nu as avea incredere in VIOLETA MARINESCU .
Stiu cine este aceasta persoana si credeti-ma ca nu este deloc asa cum vrea sa fie .
De sinceritate , ce sa mai vorbim .